Winterstop, wat is dat? Zullen een aantal leden van de kartcursus van de NJIKV gedacht hebben. Terwijl de trainingen zelf even een weekje stopte werd er zoals gewoonlijk weer van alles georganiseerd door NJIKV leden voor NJIKV leden, super gezellig! Zo ging er een groep ijskarten in Rucphen en kregen een paar leden de bijzondere kans om een paar rondjes mee te rijden op Zandvoort.

Onder Code 60 een rondje rond Circuit Park Zandvoort

Al vroeg in de kerstvakantie was er voor Mathijs, Lucas en Guus een wel heel bijzondere dag. Zij mochten samen met instructeur Pieter een rondje meerijden over het circuit van Zandvoort in zijn race BMW. Onder de speciale code 60 kregen ze een mooie rondleiding over het circuit waar grote coureurs in het verleden al furore maakte en hopelijk binnenkort ook weer te bewonderen zijn. Dit alles in de speciaal voor het racen geprepareerde BMW met een rolkooi en een speciale racestoel. Dat is wel even wat anders dan op de achterbank!

kartcursus

kartcursus-zandvoort

De foto’s spreken voor zich, de kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad.

We missen alleen nog een NJIKV sticker op de auto Pieter šŸ˜‰

IJskarten in Rucphen

Terwijl de meeste van ons nog bezig waren om de nieuwjaars-moeheid uit de ogen te wrijven stonden Jasper, Danielle en Mijntje al weer op de kartbaan, de ijskartbaan. Op 2 januari stonden ze namelijk op de IJskartbaan van Rucphen. Het bijzondere van die baan is dat hij speciaal voor het karten is aangelegd en dat er dus het hele jaar door kan worden geijskart. IJskarten is een perfect manier om te leren hoe je de kart moet controleren en het is ook nog is heel erg leuk! De club heeft het dan ook enorm naar hun gehad en stonden na afloop natuurlijk op het podium šŸ™‚

Kartvereniging-gaat-ijskarten

Kartcursus

Wil jij nou al jaren karten? Begin in 2019! Schrijf je in om een keer een proefles mee te rijden en ondervind hoe gezellig de NJIKV is.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *